Groepscoaching

Misschien heb je ooit een bezinning meegemaakt en wil je dat nog eens ‘doen’? Je bent op zoek naar meer verbinding met jezelf en met andere mensen die ook het diepere in zichzelf ruimte willen geven? Je bent een zinzoeker en wil je zinvragen en zin-antwoorden delen met andere mensen, zowel gelovigen als niet-gelovigen? Je wil de creatieve mens in jezelf meer ruimte geven maar weet niet waar te beginnen?

We werken met verschillende benaderingen en methodieken, zoals meditatie, mindfulness, beweging, dans, woord, muziek, bibliodrama, beeldende methodieken, etc.

Deelnemen? Ga naar Contact in het menu.

Bent u op zoek naar een bezinningsbegeleider? Klik dan in het menu op bezinningen.

Individuele coaching, vooral voor jongeren

Zit het leven soms tegen? Krijg je maar geen vat op jezelf? Stel je je soms de vraag: “Wie ben ik en hoe sta ik in de wereld?”

Je hoeft de zoektocht niet alleen aan te vatten of verder te zetten. Ik heb zelf veel steun gehad aan en vooruitgang in mijn leven mogen ervaren dankzij de hulp van coaches. Dat kunnen therapeuten zijn, maar dat hoeft niet altijd. Soms is een goede, kritische vriend ook goed. Maar vaak is een buitenstaander gemakkelijker om op verhaal bij te komen. Dit zijn mijn mogelijkheden:

  • Creatieve coaching: ik bied je materialen en opdrachten aan waarmee je met je persoonlijke inhouden aan de slag gaat. De innerlijke processen gebeuren sowieso, maar als je daar graag ook woorden aan wil geven, kan dat zeker ook. We maken gebruik van verschillende expressiemogelijkheden: kleuren, lijnen, vormen, lichaamswerk en beweging, klank en muziek, poëzie en symbolen, alledaagse materialen die een nieuwe betekenis krijgen enzovoort. We nodigen je uit om op een unieke manier vorm te geven aan jezelf in verbinding met de wereld.
  • Wandelcoaching: al wandelend tot meer verbinding komen met jezelf. Al wandelend gaan we aan de slag met kaarten en opdrachten die je uitnodigen om over jezelf te reflecteren. Ook hier is het creatieve niet ver weg. Ik beweeg me (letterlijk) op jouw ritme en ga samen met jou ongebaande wegen, zodat je weer het gevoel hebt je eigen leven (opnieuw) in handen te kunnen nemen.